Vyhledat v katalogu

Drobečková navigace

Úvod > Aktuálně > Upozornění na změnu cen od 1.11.2021

Upozornění na změnu cen od 1.11.2021



Vážení přátelé,

rádi bychom Vás upozornili na další změnu cen části dodávaných artiklů. Vzhledem ke změně cen některých dalších dodavatelů, jsme nuceni navýšit ceny rovněž u několika položek, převážně okrajových položek z naší nabídky, jako některých spojovacích kování s velkými excentry, magnetických sklapek, polohovacích konzol, polohovacích hřebenů a dalších. Dále si Vás dovolujeme upozornit  na možnou změnu cen kovových zásuvek  GT AxisPro, které zatím a také počátkem listopadu budete stále moci nakoupit za ceny původní, ovšem pouze do vyprodání skladových zásob, přičemž další dodávky budou již nejspíše v cenách vyšších.

Aktuální ceny, najdete, kromě eshopu, také v aktuálním ceníku v sekci ke stažení, kde je možné zobrazit pouze položky z aktualizovanou cenou, případně po zadání nastavené slevy, zobrazit přímo ceny artiklů pro Vás. Samozřejmě Vám rovněž rádi pošleme aktuální ceny na požadované artikly přímo pro Vás.

Dále prosím přijměte naši omluvu za opožděné zpracování Vašich objednávek zaslaných přes eshop či email, náš poskytovatel internetového připojení se ve středu 27.10. potýkal s nenahlášenou havárií přívodu elektrické energie u přípojného bodu, kde je připojena také naše firma, tzn. celou středu jsme nemohli vyřizovat elektronické objednávky, ovšem okamžitě počátkem příštího týdne, se jim budeme plně věnovat a ihned v pondělí jejich přijetí potvrdíme a objednané zboží vyexpedujeme.

Přejeme pěkný konec týdne a těšíme se na další spolupráci

Pracovníci KNK CZ