Vyhledat v katalogu

Drobečková navigace

Úvod > Aktuálně > Nový web a eshop KNK CZ od 9.4.2018

Nový web a eshop KNK CZ od 9.4.2018



Datum konání:
9.4.2018

Vážení přátelé,

v pondělí 9.4. plánujeme spuštění nového webu s vylepšeným eshopem, do kterého byly zakomponovány Vaše náměty a přání. Jde především o:

  • 2018NovywebKNKCZ.jpgnový responsivní design, který je nyní možné bez problému používat i z mobilních zařízení
  • rychlejší přesun a zobrazení artiklů v eshopu
  • seskupení povrchových úprav jednotlivých dekorativních kování v odděleních, kdy například úchytka Beta 96 není ve dvaceti samostatných položkách, ale byla seskupena do jedné, ve které si můžete vybrat a přepnout na požadovanou barevnou variantu.   
  •  parametrické vyhledávání, kterým snadno najdete např. úchytky v požadované rozteči, rozměru či barvě
  • informace o aktuálním množství dané položky na skladě
  • možnost dobrovolné registrace, která Vám umožní předvyplnění adres u následujících objednávek a možnost zpětných informací o již přes eshop www.knk.cz  uplatněných objednávek
  • chystáme možnost online úhrady již při vytvoření objednávky

Jelikož se jedná o poměrně významnou změnu, může se v provozu vyskytnout nějaká chyba, na kterou nás prosím upozorněte, nejlépe emailem na info@knk.cz, abychom ji mohli co nejdříve opravit. Uživatelům, kteří nás na chybu upozorní bude následně zaslán kupón na slevu pro následující objednávku vytvořenou na eshopu.

Zároveň samozřejmě uvítáme Vaše hodnocení nového webu, další postřehy a náměty pro další rozvoj, nejenom našich stránek.

Rovněž uživatelům, kteří objednají zboží v týdnu, kdy bude nový web spuštěn, tj. mezi 9. a 15.dubnem 2018, bude snížena cena zboží na objednávce o 15%.


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů